fbpx
Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending bel 023-5319136 of mail ons

WIJ ZIJN TEVENS AANBIEDER VAN ZAKELIJKE LAADOPLOSSINGEN.

Er is een groot tekort aan laadpunten in Nederland. En naar verwachting stijgt de vraag de komende 2 jaar met nog eens 45%.
Wij ondersteunen bedrijven en ondernemers om snel een laadoplossing te realiseren.

Zo bent u klaar voor de toekomst, klaar voor de elektrische rijders!

Wij bieden advies op maat!

Wij plaatsen laadpunten

Bij o.a. kantoorpanden, hotels, sportclubs, publieke parkeerplaatsen en vele andere locaties. Wij bieden advies op maat, plaatsen het laadpunt, verzorgen de aansluiting en richten de parkeerplek in. Zo zijn organisaties klaar voor de elektrische rijder.

Ook voor thuis!

Als ondernemer of wagenparkbeheerder heeft u niet alleen laadpunten op kantoor nodig. Waarschijnlijk heeft u personeel dat elektrisch rijdt of gaat rijden. Hoe werkt dat dan? Hoe moet u omgaan met de verrekening met privé elektriciteit? Ook hier kunnen wij een belangrijke rol spelen. Daar vertellen wij graag meer over tijdens een persoonlijk gesprek.

Wij beheren en verrekenen

Dat scheelt een hoop georganiseer en administratie. NL MAB verzorgt een volledige service en afhandeling rondom onze geplaatste laadpunten. Wij betalen organisaties de door de elektrische rijder afgenomen elektriciteitskosten terug en verzorgen vervolgens de afhandeling met de gebruiker. Een kleine moeite voor ons. Geen ingewikkelde administratie voor de organisatie.

Wilt u meer weten? 

Vul dan onderstaand u gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

  Particulier of zakelijk?

  Bedrijfsnaam

  Voornaam

  Achternaam

  E-mail

  Telefoonnummer

  Ons privacybeleid is van toepassing.

  zoeken

  Winkelwagen

  Scroll naar boven